Optimizacija internet stranica

izrada web stranica

Optimizacija web stranice

Profesionalna optimizacija za odlično pronalaženje internet stranice

 • SEO ključne riječi

  Pažljivo odabrane ključne riječi koje će garantirati posjet na vašoj stranici.

 • Profesionalna optimizacija

  Pažljivi izbor menia i pravilni odabir ključnih riječi.

 • Strukturiranost menia

  Sve adrese i važne poveznice ćemo optimizirati tako da pronalaženje bude dobro.

 • Visoko na tražilicama

  Osigurati ćemo vam da vaša internet stranica na tražilicama bude na najvišim pozicijama.

 • Prijava stranica na tražilice

  Osigurat ćemo vam također registraciju vaše internet stranice na svim većim tražilicama.

Što je optimizacija internet stranica i zašto je trebamo?

Optimizacija internet stranica ili na engleskom "Search Engine Optimization"-(SEO), danas predstavlja postupak za obradu / izradu web stranica na takav način, da ih internet tražilice (google.com, bing.com, ...) što učinkovitije i brže mogu pronaći. To znači da se pri kvalitetnoj optimizaciji internet stranica postavi stranica sa odabranim ključnim riječima na internetske tražilice i da se kao takva uvrsti čim više između ponuđenih rezultata.

Na dobar plasman na tražilicama utječu i pravila koja treba poštivati i koja treba uzeti u obzir već pri procesu dizajniranja i izrade internet stranica.

Zašto je važna optimizacija internetskih stranica i zašto je trebamo?

Kvalitetna optimizacija internet stranica je ključna za značajno povećanje posjećenosti vaše internet stranice. Samo pravilno odabrane ključne riječi će privući ciljane posjetitelje. Posjet sa tražilice je daleko najkvalitetniji posjet na internetu i on je - besplatan.

Da li mogu sam(a) ići u optimizaciju internet stranica?

“Optimizacija internet stranica” je jedan od najvažnijih koraka u cijelom procesu izrade internetskih stranica.

Mnogi na tržištu nude “raj na zemlji”, koji ćete imati sa njihovom optimizacijom internet stranica. Ali nažalost iza stvarnog procesa optimizacije internet stranica krije se puno više od numeričkog umetanja ključnih riječi u internet stranice.

Neispravna optimizacija internet stranica može dovesti i do kažnjavanja internet stranice od strane tražilica, a to dovodi do gubitka posjetitelja i kupaca.

Nabrojati ćemo samo neke od čimbenika dobre optimizacije:

 • Pravilna izrada internet stranica (kodiranje),
 • Pravilan izbor ključnih riječi,
 • Pravilno uvrštavanje ključnih riječi u internet stranice.

Dakle veoma je važno da optimizacija stranica bude napravljena kvalitetno i stručno.

Koja je cijena optimizacije internet stranica?

Svi uradci koje napravimo kod osnovne optimizacije internet stranica su besplatni i uključeni su u cijenu projekta.

Pripremimo vam jedinstvenu ponudu, jer u svaki projekat izrade internet stranica unosimo svo naše znanje i dugogodišnje iskustvo optimizacije internet stranica za odabrane ključne riječi i fraze.
Još u postupku izrade internet stranica vodimo računa o izboru ključnih riječi i fraza, te koristimo one koje utječu na vaše poslovanje. Na kraju postupka izrade, u suradnji sa vama i uz uporabu naših alata i znanja, provedemo konačnu optimizaciju internet stranica odabranih riječi i to besplatno!

A što ako želim opsežnu optimizaciju uz praćenje rezultata?

Unutar naše ponude također nudimo i dodatnu optimizaciju internet stranica. Svaki slučaj obrađujemo posebno, tako da na temelju razgovora i očekivanja zajedno definiramo zahtjeve i ciljeve. U skladu sa time utvrđujemo trošak koji se odnosi na rezultat optimizacije.

Prijava internet stranica na tražilice

Posljednja faza postupka izrade, optimizacije i izgleda internet stranica je prijava internet stranica na internet, u tražilice, imenike. Kvalitetna prijava napravljenih stranica na tražilice ulazi u cijenu izrade internet stranica.
Po konačnoj izradi i potvrdi projekta od strane naručitelja, njegove internet stranice besplatno, kvalitetno i stručno prijavimo na sve ponajbolje svjetske i domaće internet tražilice (google.hr, bing.com, www.hr, ...

Šaljite upit ››