Grafički dizajn internet stranica

izrada web stranica

Oblikovanje unikatnog grafičkog dizajna

Unikatni grafički dizajn vaše internet stranice

 • Marketinški naglasci

  Istaknut ćemo sve marketinški važne elemente i postaviti ćemo ih na vidna mjesta.

 • Atraktivan dizajn

  Pobrinut čemo se da dizajn vaših internet stranica bude privlačan i prepoznatljiv.

 • Povezivanje kompletnog grafičkog dizajna u cjelinu

  Pobrinuti ćemo se da vaše stranice dobiju uvjerljiv izgled.

 • Detalji koji ističu

  Tajna odlične internet stranice je često u detaljima koji zaokružuju cjelovit izgled.

 • Odličan prvi dojam

  Grafični dizajn je najčešće taj koji privuče i uvjeri posjetitelje.

Želite li da se vaše internet stranice ističu?

Grafički dizajn pored estetike zahtjeva također i funkcionalnost jer mora biti privlačan, pažljivo napravljen i dopunjen detaljima koji ga izdvajaju iz mnoštva i koji mu daju “točku na i”. Na internetu prosječnost jednostavno nezadovoljava, zato kod grafičkog dizajniranja dajemo sve od sebe da vašim stranicama damo uvjerljiv, atraktivan i prepoznatljiv izgled.

Također vjerujemo da internet stranice treba postaviti na čvrstim temeljima što znači da je osnova izrade internet stranica u učinkovitom grafičkom dizajnu, njegovom jedinstvenom izgledu koji je još jedan atribut koji uvjerava. Danas je također važn, da je vaša internet stranica unikatna i da iskače iz mnoštva konkurencije. Izgled internet stranica i usklađenost boja su najvažnije odlike sa kojima kod posjetitelja stvaramo prvi dojam.

Kako teče izrada unikatnog grafičkog dizajna?

Prije početka izrade internet stranica sa klijentom pripremimo polazište za formiranje unikatnog grafičkog dizajna. Na osnovu želja i preporuka klijenta, poštivajući i u skladu sa njegovim identitetom i iskoristivosti mogućeg uporabnog materijala (fotografije, tekstovi, videa, brošura, letaka i sl.), pristupamo izradi grafičkog dizajna.

Što sadrži prijedlog dizajna koji dobijem na pregled?
Prijedlog unikatnog grafičkog dizajna koji dobijete na pregled sadrži cjelokupan izgled stranice kao što su: zaglavlja stranice, fusnote, izbornici, fotografije, testni tekstovi, ... Dizajn nudi također i izgled kako naslovne stranice tako i podstranica. Nakon vašeg pregleda prijedloga izgleda novih internet stranica, a na osnovi vaših mogućih primjedbi, vršimo dodatne korekcije i promjene.

Potvrda / odobravanje grafičkog dizajna

Po potvrdi o prihvaćanju našeg prijedloga unikatnog grafičkog dizajna, pristupamo pretvorbi u internet stranicu. Već kod samog izgleda stranice moramo predvidjeti:

 • Ciljnu skupinu posjetitelja,
 • koja je namjena internet stranica,
 • sa čime pridobiti posjetitelja da se na internet stranici zadrži što dulje,
 • kako postići da se ponovo vrati na tu internet stranicu i
 • kako ga uvjeriti da su upravo vaši proizvodi ili uslage – njegov izbor.

U skladu gore navedenog, grafički dizajn izrađuju naši iskusni i specijalizirani grafički dizajneri koji pri izradi vašeg jedinstvenog dizajna poštivaju sva vaša polazišta i preporuke, uključujući također i naše višegodišnje iskustvo na području učinkovitog dizajniranja i marketinga.


Radi današnjeg ubrzanog tempa života vrlo je važno da posjetitelju vaše internet stranice odmah bude jasno koja je vaša djelatnost i što mu želite poručiti. Važno je da ga početna stranica i njen sadržaj privuče na daljnje pretraživanje vaših internet podstranica. Zato na istaknutom mjestu moraju biti stavljene važne informacije i sadržaj, kao i praktične poveznice za daljnje pregledavanje, te mogućnost uspostave jednostavnog kontakta. Već u samom izgledu stranice je također potrebno poštivati jednostavnost pronalaženja informacija i izbjeći nepotrebno klikanje. Bit ćete nagrađeni zadovoljnim budućim klijentima, koji će se rado vraćati i posjećivati vaše web stranice.

Ako je pak grafički dizajn vaših internet stranica već predviđen ili napravljen, na toj osnovi možemo bez problema napraviti novi dizajn.

Koje su ostale usluge grafičkog oblikovanja?

Primjerice da vaše poduzeće nema napravljen logotip, kombinaciju boja,vizitke ili memorandum – na pravom ste mjestu. Pored izrade internet stranica, nudimo vam također i usluge grafičkog dizajniranja u cjelosti. To znači, da vam možemo izgraditi cjeloviti vizualni identitet ili pak samo logotip.

Pošaljite upit ››