O nama

izrada web stranica

Predstavljanje tvrtke

Osnovni podaci

SJEDIŠTE TVRTKE

"KLIK DIZAJN" Grafički dizajn
Dubje 23
HR-10090 Zagreb

OIB: 30286967868
MB: 97259322
Oznaka obrtnice: 21011605120

ŽR: 2340009-1160308645 kod PBZ
IBAN računa HR30 2340 0091 1603 0864 5 SWIFT CODE: PBZGHR2X

Telefon:
091 9028 478

URL/Email:
http://www.1Ainternet.hr


O tvrtki

Tvrtka se bavi internet i drugim računalnim uslugama (izrada web stranica, izrada internet trgovina, hosting internet stranica, online oglašavanje, online trgovine, registracija domena, grafički dizajn, prodaja i servis računalne opreme, optimizacija internet stranica, savjetovanja ...). Na tržištu smo prisutni od 1998. Tijekom tog vremena smo pored izrade naših stranica napravili i postavili jako puno internet stranica naših klijenata. Danas smo stabilna tvrtka sa konstantnom stopom rasta.

Vjerujemo u cjelovit pristup izrade internet stranica zato smo se do danas specijalizirali i organizirali tako da možemo uspješno pokrivati cjelokupno područje računalskih (IT) usluga. Obzirom da se IT područje jako brzo razvija vjerujemo da se uspješnost tvrtke temelji upravo na pomno odabranom kadru kojeg imamo i koji cijelo vrijeme dodatno educiramo. Kao dopuna internet uslugama koje nudimo imamo i naš dućan (fizički) u kojem nudimo računalnu opremu svih domaćih i stranih dobavljača i proizvođača.

Naše poduzeće ima 7 stalno uposlenih djelatnika i veliku ekipu partnera koji sudjeluju u brojnim projektima na kojima radi naša tvrtka. Jedna od naših najvećih prednosti je to da pored izrade internet stranica za klijente upravljamo i sa svojim uspješnim internet projektima, kao što su: ekupnja.com, regijski portali, idr. Dakle imamo stvarnu praksu i veliko iskustvo vezano za prodaju preko interneta, upravljanju portalima i slično. Sve to dijelimo sa našim strankama i pomažemo im pri uspješnoj realizaciji internet projekata.

Naš asortiman usluga, a time i bazu klijenata, smo proširili i na inozemna tržišta kao što su: Hrvatska, Slovenija, Austrija, Njemačka, Belgija, ... čak i Australija jer nam sudjelovanje na međunarodnoj sceni predstavlja dodatni izazov. Najvažniji temelj naše tvrtke je stručna ekipa sa bogatim znanjem koji su spremni uhvatiti se u koštac i sa najzahtjevnijim projektima.