Drugi o nama

izrada web stranica

Klijenti o nama

Mišljenja klijenata

Mogu reći da sam 100% zadovoljan u svakom pogledu. Konačno netko tko razumije cjelinu, a ne samo individualni dio cjelokupnog internet izazova. Jedni ste od rijetkih koji mogu reći da neznate sve, ali da ćete se potruditi dati najbolje rezultate koji su na kraju izvrsni. Napravite ono što obećate, čak i više, tako da je klijent impresioniran a ne razočaran.

Tone Dolenšek, direktor Fin-servis d.o.o.

S tvrtkom smo iznimno zadovoljni budući da se posjet naših stranica povećao. Sve što smo se dogovorili je bilo dosljedno ispoštivano i izvršeno - čak i više od toga.

Alojz Kunej, direktor Vinskih podruma Kunej

U računovodstvenom servisu Ota-s d.o.o. smo jako zadovoljni suradnjom sa vama. Kvalitetan su i vrijedan tim, s kojim je jednostavno i ugodno raditi. Cjelokupan rad je bio finaliziran u roku i prema dogovoru te su dodatno pojasnili neke prečice vezane za izradu internet stranica, pomoću kojih je naša stranica bolje »vidljiva« na internetu.

Petra Bukovšek, direktor Ota-S d.o.o.

Kod vas najviše cijenimo brzinu odaziva i brzu izvedbu. Što se tiče stručnosti, susterljivosti i cijene nemamo primjedbi.
Od tvrtke Klik dizajn dobijamo dojam da imamo kolegu na drugoj strani. Sve pohvale.

Teja Pompe, Infra d.o.o.

I shopped around for months prior to finding Klik dizajn web designers. Klik dizajn web designers have been exceptional to work with on the design and development of the Alexami Cosmetics website.

They managed the whole project extremely well from start to finish, making it a smooth, easy process. Klik dizajn has set up the Alexami website with great integrity and care. They have consistently taken the time to address all of our specific needs and worked closely with graphic designer as well.

We are really happy with our website, with the excellent, friendly, ongoing technical support and moreover with their always prompt respond.

I would not hesitate in recommending Klik dizajn web designers.

Alenka Dirnbek, managing director Alexami Cosmetics Australia

S poduzećem surađujemo već neko vrijeme i moram priznati da je rad s njima pravi užitak. Brzi odaziv kako kod izmjena tako i kod realizacija postavljenih ciljeva, jednostavna komunikacija i usklađivanje kod izmjena, stručno osposobljen kadar te dobro savjetovanje su ključni razlozi zašto poslujemo s njima. 1ainternet je zasigurno pravi izbor, ako ste u potrazi za bilo kojim rješenjem na internetu.