Mobilne internet stranice

izrada web stranica

Izrada mobilnih internet stranica – Responsive design

Mobilne internet stranice – odzivni dizajn

 • Potpuna prilagodba svim e-uređajima

  Sadržaj stranica će biti prikazan u mobilnoj verziji, prilagođen specifičnostima svakog uređaja.

 • Napredna sinhronizacija

  Mobilna internet stranica je potpuno identična-sinhronizirana sa klasičnom stranicom.

 • Mogućnost naprednog marketinga

  Posjetiteljima stranica najprije ponudimo one sadržaje koji su za njih najrelevantniji.

 • Povećanje ciljanog tržišta

  Vaše ciljano tržište će se povećati na sve korisnike e-naprava koji će vam, poslije posjete, biti jako zahvalni.

 • U koraku sa vremenom

  Mobilne internet stranice su trend i u budućnosti će zbog povećanja e-uređaja biti nužnost.

Želite li moderne mobilne internet stranice?

Porast tablet računala i pametnih telefona sve više zahtjeva da se suvremene internet stranice pored standardne verzije izrađuju i u mobilnoj verziji – responsive design. To znači, da je izgled stranica na računalu klasičan, međutim da se da prilagoditi raznim tablet računalima i pametnim telefonima na način da korisniku omogućava jednostavno surfanje i učinkovito pregledavanje stranica.

Prilagodljivi (responsive) dizajn internetskih stranica je način oblikovanja stranica da se uvijek mogu prilagoditi uređajima sa kojim pristupate internetu. Kod responsive dizajna stranica je također potrebno uzeti u obzir da se prilagodi funkcionalnost zaslona koji je osjetljiv na dodir. Svrha toga je da se izradi jedinstvena internet stranica koja se može prilagoditi različitim uređajima.

Podešavanje grafičkog izgleda i funkcionalnost

Mobilne internet stranice su načinjene tako da sustav automatski prepozna korisnike koji stranice posjećuju preko mobilnog telefona ili tablet računala i prikazuje im sadržaj u mobilnoj verziji, prilagođenoj specifičnostima svakog uređaja.

*Grafička prilagodba: Ekran mobilnog telefona ili tableta zahtijeva posebnu grafičku prilagodbu internet stranica i pobrinut ćemo se da vaše prezentiranje na novom mediju postigne željene ciljeve.

*Prlagodba funkcionalnosti: Surfanje internetom putem mobilnih telefona ili tableta ima određena ograničenja. Zato je potrebno mobilne internet stranice prilagoditi tako da korisnik brzo i jednostavno može doći do informacija, te da lako može pristupiti svim funkcijama koje pružaju klasične stranice.

7 prednosti "responsive" mobilnih internet stranica

Bitno je da su na mobilnim internet stranicama svi sadržaji dostupni i vidljivi, te da su opisi prilagođeni tako da ih je na telefonu ili tabletu moguće lako pročitati. Na temelju iskustva i stručnog znanja pobrinut ćemo se da sadržaji budu adekvatno prikazani i da će korisnicima biti omogućeno transparentno i lako pregledavanje.

 • Stručna prilagodba sadržaja za mobitele i tablete,
 • lako surfanje po internetu,
 • prikladno prikazivanje proizvoda i noviteta,
 • brzo pretraživanje i pristup informacijama,
 • povećanje ciljanog tržišta na korisnike mobilnih telefona i tableta,
 • preglednost i vidljiva izloženost važnih elemenata,
 • dostupnost vašim proizvodima i uslugama na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme.

Mobilne stranice ne zahtjevaju od vas nikakvu dodatnu skrb ili rad, jer su sinhronizirane sa vašim klasičnim stranicama što znači da sadržaj mijenjate i uređujete samo na jednom mjestu, a sadržaj mobilnih internet stranica se automatski prilagođava. Mobilne internet stranice mogu biti, kao i klasične, izrađene također u CMS sustavu koji vam omogućava samostalno i jednostavno uređivanje sadržaja.

Šaljite upit ››