Internet rješenja

izrada web stranica

Naše usluge

Cjelovita rješenja izrade internet stranica na jednom mjestu

Poučeni višegodišnjim iskustvom na području cjelovitih internet marketinških rješenja predstavljamo vam i nudimo široku paletu naših internet usluga:

Grafičko oblikovanje internet stranice

Na internetu prosječnost jednostavno nije dovoljna, zato pri grafičkom dizajniranju upregnemo sve snage kako bi vam napravili dizajn koji će vas ostaviti bez teksta i koji će nadalje impresionirati i vaše klijente. Odlučite se za unikatan dizajn vaše internet stranice, koji će se već kod prvog klika izdvajati iz prosjeka.

Izrada internet stranica

Izrada internet stranica je projekt u kojem je potrebno ujediniti znanje i iskustvo te oblikovati unikatne stranice koje će biti uspješno uklopljene u prostor na internetu i koje će dostići zadane ciljeve. Sve to ćemo vam napraviti u tvrtki 1A INTERNET čija će se ekipa stručnjaka potruditi za izvedbu od prvog do zadnjeg koraka.

Izrada internet CMS stranica

Budite sam svoj šef i za izradu internet CMS stranica osigurajte maksimalnu slobodu pri uređenju sadržaja vaših internet stranica. Osiguravamo vam vlastiti CMS sustav kojega možemo isprogramirati u skladu sa vašim željama, osiguravajući vam svu funkcionalnost koju budete trebali.

Izrada mobilnih internet stranica

Odlučite se za izradu internet stranica u skladu sa najnovijim trendovima i osigurajte da vaše stranice također učinkovito prodaju i onim posjetiteljima koji će vašu stranicu posjetiti preko mobilnog telefona ili tableta. Naši stručnjaci će se pobrinuti da sve prave informacije budu izložene na pravim mjestima i da vaša internet stranica bude učinkovita.

Izrada internet trgovine

Postanite dijelom najvećeg svjetskog tržišta i odlučite se za izradu profesionalne internet trgovine. Veoma je važno da vaše proizvode izlažete promišljeno i pobrinite se da vašim korisnicima i potencijalnim kupcima pružite najbolje i najjednostavnije iskustvo kupnje.

Dizajn i fotografija

Vizualni elementi su ono što najprije privuče našu pozornost, zato vaše internet stranice i druge promocijske materijale opremite sa profesionalnim i uvjerljivim fotografijama. Osim toga ćemo vam osigurati kvalitetan dizajn, kako bi vaše ciljane kupce impresionirali i uvjerili ih da odaberu vaše proizvode ili usluge.

Priprema tekstova – copywriting

Vaše korisnike zanima što im to želite poručiti i znatiželjni su vidjeti kako ih to mislite uvjeriti da ste upravo Vi njihov izbor. Zato je vrlo važno da su tekstovi na vašoj internet stranici uvjerljivi, jasni i napisani tako da potaknu i privuku. Naši profesionalni sastavljači tekstova će vam osigurati da ostvarite vaše željene ciljeve.

Optimizacija internet stranica

Jako je bitno da je struktura vaše internet stranice napravljena maksimalno promišljeno i da su u njoj integrirane ključne riječi. To je doista važan temel, koji će osigurati da vaše buduće oglašavanje internet stranica bude maksimalno uspješno te da ih se u tražilicama prepozna kao relevantne i pouzdane.

Registracija domene

Domena je jedan od važnih segmenata koji pripomaže da vaše internet stranice budu uspješne, zato ćemo vam pri izboru iste s veseljem pomoći. Osigurat ćemo vam registraciju svih ponajboljih svjetskih domena i nudimo vam cjelovitu potporu tijekom cijelog postupka registracije domene vaše internet stranice.

Hosting Internet stranica

Hosting internet stranica mora biti maksimalno pouzdan i siguran, zato u našoj tvrtki 1A INTERNET imamo vlastite poslužitelje, pa vam pored toga također osiguravamo i profesionalnu 24-satnu potporu. Ako želite vaše internet stranice postaviti i izvan granica Hrvatske, pružit ćemo vam Hosting na vlastitim poslužiteljima i u inozemstvu!

Održavanje Internet stranica

Po završetku izrade vaše internet stranice i kada naša suradnja započne, veoma je bitno da osigurate kvalitetno održavanje vaših internet stranica. Pomoći ćemo vam kod “osvježavanja” sadržaja, a vaše želje i zahtjeve ćemo rješavati isti ili najkasnije slijedeći radni dan.

Izrada Facebook stranica

Facebook je među svim društvenim mrežama zasigurno jedan od najefektivnijih i učinkovitijih alata. Pomoću njega na lak i jednostavan način dolazite do vaše ciljane skupine kupaca gdje ih upoznajete sa vašim proizvodima, odnosno uslugama. Povjerite nam ciljeve koje želite realizirati i mi ćemo vam pomoći da u tome uspijete.

Online oglašavanje

Online oglašavanje je jedna od najučinkovitijih, a u isto vrijeme vrlo pristupačnih vrsta reklame koje vam pruža vrlo dalekosežne učinke. Naši stručnjaci će, na osnovu vaših ciljeva, odabrati optimalan pristup i po potrebi ujediniti više različitih tipova oglašavanja kako bi vam osigurali da postignete sve željene rezultate.

Google AdWords oglašavanje

Biti viđen na Googleu je jedan od najboljih i najjeftinijih načina promoviranja na internetu. Sa promišljenim odabirom ključnih riječi i na osnovu bogatog znanja, što dokazuje i naš stečeni Google certifikat, osigurat ćemo vam da ćete za željeni iznos dobiti najviše, te da ćete sa svojom tvrtkom trgovati najuspješnije.

Google APPS usluge

Učinite da vaš posao bude u koraku sa najnovijim tehnologijama koje će znatno skratiti i pojednostavniti sve poslovne procese. Google APPS usluge će vam pomoći pri sinhronizaciji svih vaših podataka i osigurat će da vam budu bilo kada i bilo gdje na dohvat ruke.