Internetno oglašavanje

izrada web stranica

Internet oglašavanje

Internet oglašavanje koje promiče ciljeve

 • Najviše za vaš novac

  Naši stručnjaci će se pobrinuti za maksimalne učinke internet oglašavanja.

 • Sve na jednom mjestu

  Na temelju znanja i iskustva kombiniramo nekoliko vrsta oglašavanja.

 • Cjeloviti pristup

  Pomoći ćemo vam od prvog do zadnjeg koraka i odradit ćemo kompletnu kampanju.

 • Osmišljena strategija

  Strategiju osmislimo na način da je najbolje usmjerimo ka rezultatima.

 • Profesionalni pristup

  Kod oglašavanja je za postizanje željenih ciljeva važan svaki korak.

Budite vidljivi na internetu

Oglašavanje na internetu je optimalan put do postizanja prepoznatljivosti vaše tvrtke, brenda ili usluge. U usporedbi sa ostalim tipovima oglašavanja internet oglašavanje je najpovoljnije jer još imate izravan pristup do najvećeg svjetskog tržišta. Kvaliteno internet oglašavanje vam omogućava neposredni pristup do bilo kojeg tržišta na svijetu.

Kontaktirajte. Dat ćemo vam prihvatljivu ponudu.

Za realizaciju cjelovitog internet oglašavanja pobrinut će se naši stručnjaci i savjetovat će vas kod odabira najbolje opcije. Pomoći će vam pripremiti projekt i realizirati će ga do kraja. Osim oglašavanja vam također pružamo i napredan pregled statistike, tako da možete pratiti i kontrolirati cijeli projekt.

Svakom klijentu osiguravamo najbolji start

Osim toga, besplatnu promociju vaših proizvoda nudimo vam i preko objave linkova na našim internet stranicama na vrlo popularnom portalu gdje ih objavljujemo kao našu referencu.

Internet oglašavanje po mjeri

Oglašavanje sa ključnim riječima na tražilicama Google.hr i Google.com

Unatoč kvalitetnoj optimizaciji internet stranica, koja je uračunata u cijenu njihove izrade, nemoguće je neku stranicu optimizirati za sve ključne riječi. Prema tome na temelju dugogodišnjeg iskustva na području internet marketinga, klijentima nudimo mogućnost uređenja oglašavanja sa svim za njega bitnim ključnim riječima.
U slučaju dodatnog oglašavanja na ključne riječi sa naručiteljem pripremimo odabranu skupinu ključnih riječi, odredimo predviđeni iznos za oglašavanje,izradimo učinkovite tekstualne oglase i odredimo ciljano tržište. Po završetku oglašavanja napravimo potrebnu analizu istog kao i analizu posjeta na internet stranice.

Moramo naglasiti da je kod oglašavanja sa ključnim riječima vrlo važan pravi odabir riječi i izrada oglasa. Da sve to bude napravljeno kako treba pobrinut ćemo se naravno Mi.

Oglašavanje sa tekstualnim ili grafičkim oglasima u oglasniku Google.hr i Google.com

Jedan od najkvalitetnijih načina dodatne promocije internet stranica je oglašavanje na glavnim internetskim mrežama, koje svoje oglase imaju na najposjećenijim stranicama. Zato se izrađuju tekstualni ili grafički oglasi koji se, ovisno o tematici oglašavanja, prikazuju na odgovarajućim stranicama. Sve potrebno glede oglasa i oglašavanja napravit ćemo – Mi.

Oglašavanje sa internet bannerima (pasicama) na ciljanim stranicama

U okviru oglašavanja vam nudimo izradu internet bannera raznih dimenzija. U dogovoru sa vama napravimo izgled bannera. Na osnovu toga i materijala kojeg imamo napravimo Flash oglas (banner).

Osim izrade također vas možemo savjetovati glede daljnjeg oglašavanja te vam pomažemo u traženju potencijalnih prostora za oglašavanje. Tako, našim klijentima nudimo učinkovite i po cijeni pristupačne reklamne banner-e.

Promocija putem društvenih mreža

Sve važniju i vodeću ulogu kod promocije internet stranica, proizvoda i usluga preuzimaju društvene mreže poput Facebook.com. U tom smislu nudimo vam profesionalno oglašavanje na društvenoj mreži: Facebook.com.

Šaljite upit ››