Hosting web stranica

izrada web stranica

Hosting za web stranicu

Pouzdan hosting web stranica

 • Vlastiti poslužitelji

  Mi imamo svoje servere i ekipu koja sa njima upravlja.

 • Sva potrebna podrška

  Jamčimo vam svu potrebnu programsku podršku i pohranjivanje podataka.

 • Mogućnost Hostinga web stranica u inozemstvu

  Možemo vam pružiti Hosting i na našim (osobnim) poslužiteljima tj. serverima u inozemstvu.

 • Najnovija tehnologija

  Poslužitelji (serveri) su zaštićeni u skladu sa najnovijom tehnologijom.

 • Pouzdan Hosting

  Jamčimo vam pouzdan i besprijekoran Hosting internet stranica.

Kvalitetan Hosting vaše internet stranice na vlastitim poslužiteljima

Iskustvo je pokazalo da je za pružanje kvalitetetne usluge Hostinga i održavanja internet stranica potrebno imati vlastite poslužitelje (servere) te vlastitu ekipu. Stoga imamo postavljenih više osobnih poslužitelja sa kojima upravljaju naši iskusni administratori.

Hosting u drugim državama

Budući da znamo koliko je važan kvalitetan i brz Hosting za pravilan rad i pronalaženje web stranica u tražilicama unajmili smo vlastite poslužitelje u drugim zemljama. Tako možemo našim strankama izvan Hrvatske i strankama koje se žele probiti na strana tržišta pružiti Hosting vezan na ciljane kupce. Regionalni Hosting je jedan od temelja uspjeha internet stranice na određenom tržištu. U tu svrhu mi imamo svoje servere u Hrvatskoj, Americi, Sloveniji, Austriji, Australiji, ...

Zašto odabrati našu Hosting ponudu?

 • Svi poslužitelji su proizvod najnovije tehnologije i imaju uredno spremanje podataka te softversku podršku 24 sata na dan.
 • Poslužitelje pokreću najnovije serverske verzije operativnog sustava LINUX, sa najaktuelnijom zaštitom. Pružamo Hosting samo za internet stranice naših stranaka i zato možemo jamčiti neopterećenost, brzinu i sigurnost poslužitelja. Na poslužiteljima ne nudimo strani, jeftini Hosting, koji bi doveo do zagušenja i sporosti, a time i do sporog otvaranja vaše stranice.
 • Za poslužitelje se brine tim ljudi unutar naše tvrtke koje krasi višegodišnje iskustvo u području administracije.

Tko organizira izgled ili Hosting internet stranica na poslužitelju?

Kao i sve korake kod izrade internet stranica tako i sve potrebno za Hosting i održavanje internet stranica – uradimo Mi. Po završetku izrade internet stranica aktiviramo vašu domenu, postavimo poslužitelja, instaliramo internet stranice i organiziramo sve pristupe do internetske pošte kao i ostale usluge.

Koliki je trošak Hostinga i postavljanja web stranice?

Mjesečni trošak Hostinga za internet stranice se naplaćuje po važećem cjeniku. Trošak sadrži 24 –satnu postavku vaše domene i internet stranica na našim poslužiteljima, dnevno spremanje (arhiviranje) internet stranica, besplatno davanje savjeta i pomoć pri ažuriranju stranica, nadogradnju poslužitelja te tehničku pomoć.

Šaljite upit ››