Google AdWords oglašavanje

izrada web stranica

Google AdWords oglašavanje

Budite dobro pronađeni na tražilici Google

 • Trenutačni učinci

  Kod aktiviranja Google Adwords počinjete odmah dobivati posjete i Upite.

 • Mjerljivi rezultati

  Točna analitika omogućava mjerenje rezultata i prilagodbu akcije oglašavanja.

 • Kvalitetna posjeta

  Uz pravilno zamišljenu akciju na internet stranici ćete dobiti kvalitetan posjet.

 • Najučinkovitije ciljano oglašavanje

  Google AdWords je jedan od najučinkovitijih načina oglašavanja na internetu.

 • Kontrola troška oglašavanja

  Trošak za oglašavanje oglasa se obračunava samo po stvarnom “kliku” na vaš oglas.

Želite li biti prvi na Google-u?

Google oglašavanje sa ključnim riječima je danas najučinkovitije ciljano oglašavanje na internetu. Sa pravilnim odabirom ključnih riječi i kvalitetnom izradom tekstualnih oglasa možete na svoje stranice dovesti točno zacrtane ciljane posjetitelje i kupce. Trošak oglašavanja se obračunava samo po “kliku” na vaš oglas, a uspješnost akcije oglašavanja je pomoću statistike lako i jednostavno izmjeriti.

Certificirani smo Google partner i pružamo vam profesionalnu ponudu Google oglašavanja. U okviru naše usluge vodimo brigu da odmah počnete stjecati relevantne kupce i posjetitelje, kao i to da stručno odaberemo ključne riječi. Pobrinut ćemo se također za učinkovito statističko praćenje. Naš od Google-a certificirani stručnjak stalno prati analizu, prilagođava oglase i ključne riječi bira tako da one imaju veću težinu te da posjet na stranici pretvore u Upit.

Zašto se odlučiti za Google Adwords?

 • Kao što i kvalitetna optimizacija vaših internet stranica ne može jamčiti visoku stopu pronalaženja vaših internet stranica za sve ključne riječi, sa kojima tražite vaše potencionalne kupce,
 • tako i sa kvalitetnom uporabom ključnih riječi na vaše stranice dovodite kvalitetan posjet i točno odabrane kupce,
 • Zato takav način oglašavanja prinosi takve rezultate koji su precizno mjerljivi ... I ukratko rečeno: “Zato što se isplati !”

Ključne su riječi danas najučinkovitiji način pridobijanja posjetitelja i potencionalnih kupaca vaših proizvoda i usluga. Sa stručnom analizom vaših internet stranica i sa odabirom ciljanih ključnih riječi koje će kod vaših potencionalnih kupaca biti najtraženije,zasigurno ćete povećati prodaju svojih proizvada i usluga, ili pak prepoznatljivost.

Kako to funkcionira kod Google oglašavanja?

1. Najprije napravimo temeljitu analizu vaše postojeće internet stranice i potencionalnih posjetitelja i kupaca.
2. Zatim, po toj analizi pažljivo odaberemo ključne riječi i pripremimo privlačne tekstualne oglase.
3. Kada posjetitelj uđe u tražilicu Google i utipka ključne riječi postavljene u vaš tekstualni oglas, onda mu se među rezultatima pretraživanja prikaže vaš privlačni oglas.
4. Kada se klikne na vaš oglas, posjetitelja se preusmjerava na vaše internet stranice gdje mu se daje informacija o vašoj ponudi ili proizvodu.
5. Pri cijeloj akciji oglašavanja se vodi detaljna statistika prikaza i klikova na vaš oglas.
6. Učinkovitost oglašavanja još dodatno mjerimo pomoću konverzijskog koda, koji vlasnika stranice obavještava koliko je posjetitelja kliknulo na oglas i da li je netko poslao Upit.

Koliki su troškovi Google oglašavanja?

Ako ne znate koji bi paket bio prikladan za vas, pošaljite nam upit.

*U akciji oglašavanja ne ograničavamo broj ključnih riječi po kojima će se naći vaš oglas. Bitno je da uspješno dođete do vašeg potencijalnog kupca, pa bilo to sa jednom ili više ključnih riječi.
**Zbog različite popularnosti ključnih riječi i brojeva pretraživanja teško je odrediti točno razdoblje trošenja vaših sredstava.

Da li je Google oglašavanje učinkovito?

Recimo još jedanput: Google oglašavanje pomoću ključnih riječi je danas najučinkovitije ciljano oglašavanje na internetu. Sa pravilno odabranim ključnim riječima i kvalitetno izrađenim tekstalnim oglasima na svoje stranice možete dovesti točno određene ciljane posjetitelje i kupce. Trošak za oglašavanje oglasa se obračunava samo po “kliku” na vaš oglas.
Uspješnost akcije oglašavanja je pomoću statistike lako mjerljiva.

Šaljite upit ››